Mirja Järvinen

Uutta energiaa Asikkalaan!
Johdon assistentti

Ehdokas 48

Demarinainen Mirja Järvinen on Asikkalan Sosialidemokraatit Ry:n kuntavaaliehdokas. Mirja on uusi ehdokas. Hän tavoittelee kunnanvaltuustoon nyt ensimmäistä kertaa. Tutustu Mirjaan katsomalla video ja äänestä hänet Asikkalan kunnanvaltuutetuksi 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Olen 46 -vuotisen työurani tehnyt Lahti Energia Oy:ssä, Lahdessa, toimien energia-assistenttina ja viimeiset 5 vuotta
johdon assistenttina. Tässä työssä myös hallitustyöskentely tuli tutuksi. Sihteerin koulutuksen saaneena olen päässyt näköalapaikoille monissa eri energia-alan tapahtumissa ja päätöksissä.
Työtehtävieni kautta olen osallistunut eri energia-alan työtehtäviin ja päässyt erilaisiin energia-alan koulutuksiin ja seminaareihin, niin osallistujana kuin tapahtumien järjestäjänäkin. Asikkalassa olen asunut vuodesta 1984 alkaen ja kahden aikuisen lapseni kautta olen päässyt seuraamaan Asikkalan
koulumaailmaa jo yli 25 vuoden ajan. 

Kiitollisena ajattelen, miten hienosti kaikki oli järjestetty ja kouluissa oli upeat opettajat jo silloin. En olisi parempaa kouluympäristöä voinut lapsilleni toivoa. Kiitollisena muistelen, miten lapseni olivat ensimmäisiä iltapäiväkerholaisia Asikkalassa. Iltapäiväkerho antoi levollisen olon olla itse töissä, tietäen lasten olevan turvallisessa hoidossa.
Vapaa-aikanani olen toiminut useissa yhdistyksissä, niin hallituksissa kuin jäsenenäkin. Tällä hetkellä toimin kolmen taloyhtiön hallituksessa. Sauvakävely, ulkoilu, patikointi ja käsityöt ovat harrastuksiani. Tulevaisuuden tavoitteenani on patikoida kansallispuistoissa ja muissakin retkeilykohteissa ympäri Suomen.Rantakulman upeissa maisemissa asuen, joka päivä ihailen Asikkalan kauniita maisemia ja sen kaunista luontoa sekä upeita ulkoilualueita.