Tule mukaan vaikuttamaan ja oppimaan uutta!

Etsimme ehdokkaita kunnallisvaaleihin 2021. Ota yhteyttä, jos jaat kanssamme meille tärkeät arvot yhteisvastuu, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo. 

Viime kunnallisvaaleissa oikeiston kannatus Asikkalassa oli 90 %. Haluamme tuoda vaihtoehdon perinteiseen kunnallispoliittiseen ajattelutapaan. Tarvitsemme ehdokkaita, jotka haluavat kyseenalaistaa nykyisin harjoitetun kunnallispolitiikan, joka haluaa tuhota edellisten sukupolvien rakennukset ja kaavoittaa niiden viereen täysin sopimattomia rakennuksia. Tarvitsemme ehdokkaita, jotka kykenvät näkemään tulevaisuuden realistisesti eikä vain "toivotaan. toivotaan" linjalla. Tarvitsemme ehdokkaita, jotka näkevät eri sukupolvien tarpeet tasapainoisesti. 

Ehdokkaidemme ei tarvitse olla "valmiita". Tuemme ehdokkaitamme uuden oppimisessa.

Opas uudelle jäsenelle

Yhdistyksen jäsenyys kannattaa!

Hannu Mäkinen


16.4.2020 

Demarit Asikkalassa edustavat yhteisvastuullisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Arvostamme oikeaa ja tutkittua tietoa, johon kunnallinen päätöksenteko pitäisi perustua. Meidän kauttamme voit jäsenenä saada todellista tietoa kunnallispolitiikasta. Meidän kauttamme voit myös tulla vaikuttajaksi. Olemme keskusteleva yhdistys, jossa "koulutamme" toinen toisiamme. Se on paras tapa päästä sisään kunnallispoliittiseen vaikuttamiseen.

Paikallisuuden lisäksi vaikutamme maakunnallisella tasolla Päijät-Hämeessä ja koko SDP:n piirin kautta koko Hämeessä. Meillä on hyvät yhteydet valtakunnan tasolle. Meidän kauttamme jäsenten ääni kuuluu kauas.